1.21.2008

INTUITEXT pe piata romaneasca


1)Intuitext, divizia de software educational a Grupului Softwin a lansat de ceva timp "Geografika - Romania Interactiva", un software educational care permite studiul geografiei Romaniei, folosind harti dinamice, jocuri si teste. Utilizatorii au la dispozitie un ghid interactiv al Romaniei care cuprinde peste 40 de harti. Acestea ofera posibilitatea efectuarii de calatorii imaginare in cele mai indepartate colturi ale tarii, explorarea celor mai primejdioase varfuri montane si descoperirea legendelor. Programul a fost conceput impreuna cu profesori si psihopedagogi pentru a putea fi utilizat atat la scoala, cat si acasa.


2)Lumea care ne inconjoara se afla intr-o continua schimbare.
Descoperim , folosind acest CD, de ce se produc eruptiile vulcanice, tsunami, mareele, eclipsele, inundatiile, cutremurele; care este mecanismul efectului de sera, cum se previn alunecarile de teren si cum s-au format muntii si pesterile.
Fie ca dureaza cateva fractiuni de secunda sau miliarde de ani, toate aceste fenomene si procese pot fi vizualizate, repetate si analizate in detaliu pentru o mai buna intelegere.
Lectiile interactive de geografie contin:
146 de ecrane de studiu
164 de ferestre de detaliu
99 de animatii multimedia
http://www.intuitext.ro/

Niciun comentariu: